1/45

chy-kara
Farm Camping / b & b

A Bohemian  Adventure on the Hungarian Puszta

Welkom bij Chy-Kara .....
een Bohemian Adventure op de Hongaarse Puszta

 

Chy-Kara is een Kampeerboerderij voor reizigers, bikers, backpackers, wandelaars, voor avonturiers, bewustzijns verruimers en gelijkgestemden, met originele Bed & Breakfast accommodaties en in het Hartcentrum van Moeder Aarde, op de Laagvlakten van Hongarije.

 

De nostalgische romantiek van langvervlogen tijden leeft in de eenvoud van typische, traditionele Hongaarse Puszta faciliteiten.

Met een douche buiten waarvan het water in een ton wordt verwarmd door de zon, het stoken van houtkachels, een vuurplaats, handwasjes bij de waterpomp, met het genieten van een eindeloze sterrenhemel in plaats van tv kijken.....

Wij hebben dit het 'Bohemian Adventure' genoemd ....

Voor mensen uit de consumptie maatschappij in het Westen is het bijna ondenkbaar ... maar hier op de Puszta leven mensen dagelijks nog op deze wijze.

 

Een Bohemian Lifestyle ...

 

BIJZONDER OVERNACHTEN
ONT-MOETEN EN RE-CREËREN​

 Als je Hongarije van z'n nostalgische, romantische kant wilt leren kennen, dan ben je op dit stukje Puszta op de goede plek. 

 Bij Chy-Kara en in de nabije omgeving van de kampeerboerderij zijn talloze ontspanningsmogelijkheden en activiteiten te ondernemen om van je vakantie een echt Bohemian Adventure te maken. 

  • Facebook Reflection

Contact Us

Follow Us

TEL: +36 70 369 3037    

E-MAIL: Please use the email-form on the Contact page

Show More

© 2019 by Chy-Kara Farm Camping and B & B 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now